Profiel

B2B marketing

2interact is gespecialiseerd in B2B marketing voor middelgrote organisaties. De focus ligt op marketing en sales alignment bij organisaties die klantgerichtheid en de intelligente inzet van klantinformatie binnen het commerciële proces nastreven. De grootste uitdaging binnen B2B marketing is het op een lijn krijgen van de marketing en sales afdeling.

In 2006 richt Léon Mahieu zijn sales en marketingadviesbureau 2interact op. Na ruim 18 jaar ervaring te hebben opgedaan bij de060818_049 grote gespecialiseerde bureaus op het gebied van direct marketing, databasemarketing en CRM. Tot hij de stap naar het zelfstandig ondernemerschap nam, heeft hij in diverse leidinggevende functies sturing gegeven aan gespecialiseerde verkoop- en adviesafdelingen in het vakgebied. Sinds januari 2017 is 2interact een werkmaatschappij van BrandVitals BV.

  http://www.linkedin.com/in/leonmahieu

Multichannel marketing

Ook in de zakelijke markt gebruiken inkopers bij bedrijven steeds vaker meerdere kanalen om zich te oriënteren, tot aankoop over te gaan en om service te vragen. Het is belangrijk om vanuit een klantgerichte benadering vast te stellen welke kanaalvoorkeuren de klant heeft tijdens zijn customer journey. Maar ook vanuit marketing oogpunt kunt u keuzes maken welke kanalen het meest geschikt zijn voor het creëren van awarness en welke voor het acquisitie proces of voor het verlenen van service. Deze geïntegreerde marketingbenadering wordt gerealiseerd door een optimale samenwerking tussen de marketing, sales en service afdeling.

Database marketing

Met de integratie van marketing, sales en service afdelingen en de vele nieuwe kanalen waarlangs klanten in contact staan met uw bedrijf komt de noodzaak om alle klantinformatie op één centrale plaats bijeen te brengen opnieuw in de belangstelling. Met de nieuwe term Big Data wordt het belang van database marketing opnieuw onderkend. Het komt neer op het het verwerken, segmenteren, analyseren en omzetten in informatie en klantkennis van grote hoeveelheden data uit verschillende bronnen, en dat liefst realtime. Dit proces vraagt een aantal gespecialiseerde disciplines waarbij 2interact u op een pragmatisch wijze kan ondersteunen.

Wilt u een oriënterend gesprek over wat 2interact voor u zou kunnen betekenen? Gebruik u dan onderstaand contactformulier of bel met 076 5600520.

Stuur een bericht