Hoe we dat doen

Marketing consultancy

2interact is een marketing consultancy bureau met een sterke focus op klantgericht ondernemen in de business-to-business markt. Wij helpen bedrijven groeien door een sterke verbetering van hun marktbewerkingsproces en klanttevredenheid. Door inzet van onze eigen expertises aangevuld met specialisten op deelgebieden uit ons brede netwerk zorgen we voor snelle aantoonbare verbeteringen. Marketing consultancy kunt op verschillende manieren inzetten. Wij kunnen de uitvoering van een langlopend project op ons nemen, maar ook ondersteuning bieden bij specifieke uitdagingen op een marketing deelgebied. Heeft u behoefte om te sparren, een second opinion of coaching? Ook daarbij zijn wij u natuurlijk graag van dienst.

Interim management

Heeft u bedrijf of organisatie tijdelijk behoefte aan een marketing of sales professional voor de uitvoering van een project of voor de tijdelijke opvang van een vacature? 2interact heeft de expertise in huis om u snel te helpen.

De interim professionals van 2interact zijn inzetbaar op de volgende expertises:

Marketing executie

Wij zorgen ook voor de uitvoering van uw marketing campagnes. Bijvoorbeeld bij de creatie en begeleiding van uw marketingcampagnes, online of offline. Bij de creatie van content in de vorm van website-teksten, whitepapers, e-books en blogs. Maar ook bij leadgeneratie– en loyaliteitsprogramma’s. Een optimale voorbereiding van uw interne organisatie is van groot belang. Wij ondersteunen u bij de interne communicatie activiteiten om er voor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant opstaan. U kunt daarbij denken aan de ontwikkeling van krachtige PowerPoint presentaties, motiverende bijeenkomsten, periodieke interne nieuwsbrieven en het zichtbaar vieren van successen binnen uw organisatie.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat 2interact voor u kan betekenen op het gebied van marketing consultancy? Neem dan nu direct contact met ons op voor een oriƫnterend gesprek!

Stuur een bericht