Wat we doen

Marketing adviesbureau

2interact is een B2B marketing adviesbureau. Wij helpen u met het realiseren van uw business-to-business marketing en sales doelstellingen. Door ondersteuning bij uw klantgerichte en integrale marketingbenadering zorgen wij voor nieuwe, loyale en winstgevende klanten. Met sterke strategische uitgangspunten, een optimale marktbewerking en een krachtige focus op klantenbinding zorgen wij voor succesvolle resultaten op uw commerciële activiteiten.

Als marketing adviesbureau bieden wij onze klanten alle benodigde kennis, inzichten tools en middelen om zelf blijvend succesvol te zijn bij uw marketinginspanningen. Een sterk commitment vanuit uw organisatie is een belangrijke voorwaarde voor het slagen van onze aanpak. Door een scherpe analyse van de huidige en de gewenste situatie, het aandragen van creatieve businessideeën en met de uitvoering van breed gedragen plannen, zorgen wij voor een optimale motivatie bij uw medewerkers.

Business-to-business

2interact helpt bedrijven in de business-to-business markt om succesvol te zijn in hun commerciële activiteiten en te groeien. Met de inzet van 2interact werkt u met marketingprofessionals die worden gedreven door nieuwsgierigheid en passie op het gebied van klantgerichte vernieuwing en een resultaat gedreven marketing en sales aanpak. Wij ondersteunen u zowel op het gebied van marketingstrategie, een effectieve verkooporganisatie, sales en marketing alignment en marketing executie.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? Neem dan nu direct contact met ons op voor een oriënterend gesprek!

Stuur een bericht